Eerste lichting van Valve Index vr-bundel direct uitverkocht

Eerste lichting van Valve Index vr-bundel direct uitverkocht

De Valve Index vr-bundel was binnen een half uur na de start van de verkoop al uitverkocht. Eerder deze week werd de virtual reality-headset aangekondigd met een releasedatum van 28 juni.

De bundel kost 1079 euro en was op de eerste dag binnen 30 minuten al volledig uitverkocht. Om hoeveel bundels het precies gaat is niet bekend, waardoor het niet duidelijk is of de Valve Index erg populair is of dat er weinig bundels beschikbaar zijn gesteld.

Op dit moment is het mogelijk de bundel te reserveren op Steam. In de bundel zit een Index-headset, twee controllers en twee basisstations. Reserveren betekent niet dat je verplicht bent de set te kopen. Volgens de site krijg je, als je de bundel gereserveerd hebt, een mailtje wanneer de set weer beschikbaar is. Volgens UploadVR komen er pas nieuwe bundels vrij vanaf 31 augustus. Als de producten los worden gekocht, worden deze eerder geleverd.

De Index heeft een resolutie van 1440x1600 pixels per oog en een verversingssnelheid tot wel 144Hz. Door de lcd's met een hoge resolutie zou het screendoor-effect verminderen. De controllers hebben naast de gebruikelijke knoppen en analoge sticks ook drukgevoelige sensors, zodat in spellen duidelijk kan zijn hoe hard spelers ergens in knijpen. Ook andere bewegingen die met de handen worden gemaakt worden dankzij de in totaal 87 sensors bijgehouden. De headset zelf heeft tot slot ingebouwde speakers.

Op dit moment is de Valve Index vr-bril alleen te koop via Steam. Of dit gaat veranderen is nog niet bekend.

Valve Index

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Te veel geld???

0

Die van mij wordt pas 31 augustus verstuurd...

0

Aanbevolen voor jou