Valve Index uitverkocht in aanloop naar Half-Life: Alyx-release

Valve Index uitverkocht in aanloop naar Half-Life: Alyx-release

Valve Index, de vr-headset van Valve, is zo goed als uitverkocht.

Dat meldt GamesIndustry.biz. De headset zou alleen nog in Japan te koop zijn, maar verder wereldwijd niet meer beschikbaar zijn. De stijging in populariteit zou komen door de aanstaande release van Valve-game Half-Life: Alyx.

Een woordvoerder van Valve laat aan Road to VR weten dat "er hard gewerkt wordt aan het produceren van meer exemplaren". De nieuwe lading moet nog voor de release van Half-Life: Alyx binnenkomen.

Half-Life: Alyx werd vorig jaar onthuld en is een nieuw deel in de populaire shooterreeks die geheel voor virtual reality is bedoeld.Het verhaal van Half-Life: Alyx vindt plaats tussen de gebeurtenissen van het origineel en Half-Life 2 en plaatst spelers in de schoenen van Alyx Vance. Alyx werd geïntroduceerd in Half-Life 2 als de rechterhand van protagonist Gordon Freeman. De game komt in maart dit jaar uit op pc en is niet alleen speelbaar op Valve Index, maar ook op HTC Vive, Oculus Rift en andere vr-platformen op pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou nu de vr is uitverkocht tijd voor een aanpassing voor de pc

0
test

@F5544 Je bedoelt dat ze Alyx aanpassen zodat het ook werkt zonder VR? je vergeet alleen dat de Index misschien is uitverkocht, maar de andere headsets nog niet, en Alyx gaat gewoon op alle PCVR headset werken (welke met steam werken).

0

@SuperDre ja hoop ook op een versie zonder vr

0
test

Het idee dat deze game wellicht nooit voor de Sony PSVR zal uitkomen en ik dus weer mijn PC moet gaan upgraden, is een gedachte die recht uit de ergste horrorfilm komt.

0
test

@Fordon_Greeman Valve heeft gezegd dat ze niet bezig zijn met een port voor PSVR maar dat ze het op dit moment niet uitsluiten. Op dit moment is de focus gericht op de release voor VR op PC: http://www.pushsquare.com/news/2019/12/half-life_alyx_on_psvr_heres_what_valve_has_to_say

0

Aanbevolen voor jou