Valve houdt vandaag Half-Life: Alyx Q&A-sessie op Reddit

Valve houdt vandaag Half-Life: Alyx Q&A-sessie op Reddit

Valve, de ontwikkelaar en uitgever van de aankomende vr-game Half-Life: Alyx meldt op Twitter dat er vandaag een Ask Me Anything-sessie gaat plaatsvinden op href="https://www.reddit.com/r/HalfLife/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Reddit</a>. Deze gaat om 18:00 uur Nederlandse tijd van start.

In november van het afgelopen jaar is een nieuw deel in de Half-Life-franchise aangekondigd. Half-Life: Alyx is een vr-game en plaatst de speler in de schoenen van Alyx Vance, die haar debuut maakte in Half-Life 2. Alyx en haar vader, Eli Vance, zijn onderdeel van het verzet tegen de Combine, die de Aarde hebben bezet. Met behulp van een wetenschappelijke ontdekking willen Alyx en haar vader City 17 bevrijden van de Combine.

Fans en nieuwelingen krijgen vandaag de mogelijkheid om al hun vragen te stellen aan het team van Half-Life: Alyx tijdens een AMA-sessie op Reddit. Of alle vragen worden beantwoord moet afgewacht worden, er staat in de tweet zelfs: “we zijn er om een aantal te beantwoorden.” De kans is dus groot dat Valve selectief omgaat met de vragen en specifieke elementen nog even achter de hand houdt.

Neem hier vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd deel aan de Reddit AMA.

Half-Life: Alyx komt in maart 2020 uit voor SteamVR.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen? Komt ie ook op andere platformen?

0
test

@Fordon_Greeman For zo ver bekend is niet, nee. Voorlopig is het alleen VR.

0
test

@dagmardg Er zijn toch ook andere VR platformen?

0
test

When is the non-VR realease? :P

0

Aanbevolen voor jou