Nieuws
Valve

Valve voert grote verbeteringen door in Steam Chat

Het lijkt steeds meer op Discord

Geschreven door Arran Winmai op
Valve heeft Steam Chat op de schop genomen en er flinke verbeteringen in doorgevoerd.

Alle details staan op de Steam-website. De nieuwe versie is nu in open bèta. Gebruikers kunnen hun vrienden gemakkelijk in groepen indelen of sorteren per game of party. Ook is het mogelijk om gifs te delen. Daarbij komt ook dat het gemakkelijker is iemand toe te voegen aan een chat of audiogesprek. Men hoeft enkel een vriend te verslepen naar de chat om hem toe te voegen. Bovendien is de kwaliteit van audio verhoogd, waardoor spelers elkaar beter kunnen verstaan.

Daarbij is het mogelijk een kanaal op te zetten vergelijkbaar met de kanalen op Discord. Andere spelers kunnen uitgenodigd worden voor het kanaal met een link. Ook kunnen gebruikers zien of vrienden in gesprek zijn en kunnen zij zich er eenvoudig bij aansluiten.

Al deze mogelijkheden kunnen ook in de browser gebruikt worden. De bèta loopt tot Valve het gevoel heeft dat de vernieuwde Steam Chat gereed is voor een volledige lancering. Tot die tijd kunnen fans de chat enkel gebruiken door zich in te schijven voor de bèta. Gebruikers kunnen via deze link feedback geven op Steam Chat.

Steam Chat

Dit artikel delen:

Lees meer

Bordspel Ticket to Ride komt naar PlayStation 4 Cyberpunk 2077 geeft spelers de mogelijkheid om 'cool' te zijn
0

Reacties op: Valve voert grote verbeteringen door in Steam Chat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.