Valve heeft geen interesse in beursnotatie | Gamer.nl

Valve heeft geen interesse in beursnotatie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Alle bedrijven [die de beurs op besluiten te gaan] krijgen uiteindelijk te maken met andere klanten. Iedere verkeerde besli ing die ik om me heen zie is voortgekomen uit het feit dat iemand een nieuwe klant in het leven heeft geroepen, één die geldschieter is, maar geen consument van het product", aldus Johnson.

Newell voegt hieraan toe: "Waar het op dan op neerkomt is dat je ineens hele andere besli ingen aan het maken bent en de persoon die [een spel] uiteindelijk moet maken vervolgens denkt: 'Vooruit, dan stoppen we Christopher Walken wel in het spel'."

Valve werd opgericht in 1996 en is het bedrijf achter de digitale distributieservice Steam. Valve kent geen beursnotatie en behoort daarmee toe aan privébezit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou