Nieuws

Valve gaat sneller dan verwacht door Steam Deck-bestellingen

De bestellingen die voor het vierde kwartaal staan gepland zijn aan de beurt

Geschreven door Michel Musters op
Valve heeft alle uitnodigingen om de Steam Deck te kopen die voor het derde kwartaal van dit jaar gepland stonden al verzonden.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Valve heeft sneller dan verwacht exemplaren van de Steam Deck kunnen produceren, waardoor iedereen die een Steam Deck wil kopen en stond gepland voor het derde kwartaal daar een uitnodiging voor heeft ontvangen. Valve gaat dan ook al over op de bestellingen die in het vierde kwartaal van dit jaar stonden gepland.

Het bedrijf schrijft het volgende: "Zoals sommigen op het internet hebben opgemerkt (Reddit!), verwerken we de reserveringen sneller dan verwacht. Dit is vanwege de toegenomen productie en omdat we onze eigen inschattingen opnieuw hebben overtroffen. Met de reeks e-mails van vandaag hebben we nu uitnodigingen verstuurd voor alle reserveringen van het derde kwartaal (juli-september)."

Valve vervolgt: "Nu het derde kwartaal eerder klaar is, krijgen we een voorsprong op de volgende reeks reserveringen en werken we aan reserveringen die waren gepland voor het vierde kwartaal. We hebben de winkelpagina aangepast om dit weer te geven, met een bijgewerkt tijdskader: september-december."

Steam Deck is een handheld-console-hybride die op een aangepaste versie van SteamOS draait. Het besturingssysteem is onder andere aangepast op het touchscreen van de machine. Daarnaast is het mogelijk om het apparaat als pc te gebruiken en andere programma's en gamelaunchers te installeren.

Sinds het apparaat verkrijgbaar is, zijn er wachtrijen voor het bestellen van een Steam Deck.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gesloten bèta voor endgame content in Diablo 4 aangekondigd Resident Evil Village-dlc rondt verhaal rondom Winters-familie af
0

Reacties op: Valve gaat sneller dan verwacht door Steam Deck-bestellingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.