"Zowel Blizzard als Valve erkennen dat gamers uiteindelijk gewoon de games willen kunnen spelen waar ze naar uitkijken, dus we zijn blij dat we een overeenkomst hebben bereikt die beide partijen helpt om daarop gefocust te blijven", vertelt Rob Pardo, uitvoerend vicedirecteur van gamedesign bij Blizzard. "Als onderdeel van deze overeenkomst veranderen we de naam van Blizzard Dota naar Blizzard All-Stars, wat uiteindelijk het design van onze game ook beter vertegenwoordigt."

Het geschil tussen de twee bedrijven ontstond nadat Valve een belangrijke ontwerper van de eerste Dota aannam en de rechten op de naam liet vastleggen. De oorspronkelijke Dota was een door de community gemaakte mod voor Blizzard-game Warcraft 3. Volgens Blizzard was Dota eigendom van de community en had Valve niet het recht om deze naam aan zich te binden. Het bedrijf kondigde vervolgends zelf de gratis StarCraft 2-mod Blizzard Dota aan.

Volgens de overeenkomst mag Blizzards community de naam Dota blijven gebruiken, zolang dit voor StarCraft 2- en WarCraft 3-maps is die niet commercieel worden ingezet.