Valve en Bethesda lanceren Portal-mod voor Skyrim | Gamer.nl

Valve en Bethesda lanceren Portal-mod voor Skyrim | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De mod is gemaakt ter ere van het openen van de Steam Workshop voor Skyrim. Hier kunnen gamers zelfgemaakte mods delen voor de populaire avonturengame. Met de Portal 2 Space Core-mod komt één van de Personality Cores uit Portal 2 uit de lucht vallen. Het betreft een core die ook in Portal 2 zit en het voortdurend over de ruimte heeft. Spelers kunnen de Space Core meenemen, dit biedt verder geen extra's. 

De teksten van de Core zijn ingesproken door de bekende stemacteur Nolan North. Hij speelt onder andere Desmond Miles in de A a in's Creed-serie en Nathan Drake in Uncharted. "Aangezien Skyrim de enige grote release van 2011 was zonder Nolan North, moet je deze mod zien als een patch die dat probleem aanpakt. Voel je vrij om Skyrim toe te voegen aan de Nolan North-sectie van je gamebibliotheek", aldus de officiële omschrijving van de mod.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou