Valve brengt nieuwe update voor Team Fortress 2 uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De War-update voegt naast nieuwe maps en enkele nog niet bekendgemaakte vera ingen drie nieuwe wapens toe voor zowel de Soldier- als Demoman-kla e. Voor één van deze twee kla en kan een vierde wapen vrijgespeeld worden door punten te scoren in het spel. Voor elke Soldier die gedood wordt door een Demoman krijgt dat team namelijk een punt en vice versa. Deze score wordt bijgehouden op de officiële website, en zodra de winnaar bekend is krijgt deze kla e een extra wapen tot zijn beschikking in het spel.

Vergelijkbaar

Een vergelijkbare actie werd ook geïntroduceerd in Battlefield 1943 op de Xbox 360 en PlayStation 3. Hierin kwam namelijk een nieuw speelveld met bijbehorende speelmodus beschikbaar zodra 43 miljoen doden gevallen waren in het spel. Wanneer de winnaar van de wedstrijd in Team Fortre 2 onthuld gaat worden, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou