Valve brengt Dota 2 sneller dan gepland uit | Gamer.nl

Valve brengt Dota 2 sneller dan gepland uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de blog legt IceFrog, een bekende Dota-modder die nu bij Valve werkt, uit dat het oorspronkelijke idee was om Dota 2 pas volgend jaar uit te brengen, na een lange bèta waaraan steeds meer functies zouden worden toegevoegd. Feedback van testers, die alles wat tot nu toe af was gewoon al wilden spelen, deed de ontwikkelaar er echter toe besli en om dat plan te laten varen.

Hoewel IceFrog stelt dat het desondanks nog wel even kan duren voordat de officiële release er komt, kunnen huidige bètaspelers binnenkort alvast wel van de uitgebreide functies gebruikmaken, zoals het maken van filmpjes en screenshots, schrijven van strategiegidsen en "alles wat je hartje verder nog begeert." De bèta die op dit moment loopt is enkel op uitnodiging, wel is het nog mogelijk voor spelers om zich hiervoor in te schrijven


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou