Valsspelers StarCraft 2 worden verbannen | Gamer.nl

Valsspelers StarCraft 2 worden verbannen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Blizzard Entertainment heeft val pelen in welke vorm dan ook in zijn games altijd heel serieus genomen, en dat is niet anders met StarCraft II. Als wij ontdekken dat een speler van StarCraft II val peelt of hacks of modificaties in welke vorm dan ook gebruikt, kunnen wij die speler permanent blokkeren, zoals aangegeven staat in onze voorwaarden", zegt Blizzard in een verklaring.

"Dit betekent dat de speler nooit meer kan inloggen op Battle.net om StarCraft II met zijn of haar account te spelen. Het legaal spelen van StarCraft II betekent dat je met een onaangepaste gameclient speelt. Doe je dit niet, dan overtreed je onze regels voor Battle.net, en dat gaat tegen de gedachte van eerlijk spel in, waar al onze games op gebaseerd zijn. Wij raden je sterk aan geen hacks, cheats of exploits te gebruiken", aldus Blizzard.

De ontwikkelaar zegt "in de nabije toekomst" te beginnen met het uitdelen van tijdelijke of permanente bans aan spelers die cheats of hacks gebruiken of hebben gebruikt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou