Valsspelers in Red Dead Redemption krijgen nog één kans | Gamer.nl

Valsspelers in Red Dead Redemption krijgen nog één kans | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de officiële website van Rockstar Games laat de uitgever weten te kunnen zien wie gehackte bestanden gebruikt heeft om hogere scores te halen op de leaderboards van het spel. De maatregelen gaan daarom ook niet op voor spelers die misbruik hebben gemaakt van tijdelijke foutjes in het spel.

Opschonen

De te bannen spelers zullen voor onbepaalde tijd uitgesloten worden van de multiplayerfunctionaliteiten van Red Dead Redemption en worden daarnaast van de leaderboards verwijderd. Om dit te voorkomen zullen zij alle opgeslagen bestanden van het spel moeten verwijderen, inclusief saves van de singleplayer. Zij moeten vervolgens voor 24 augustus eenmalig verbinding maken met het online-gedeelte van het spel, zodat hun opgeschoonde bestanden voor Rockstar zichtbaar worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou