Valorant voegt volgende maand nieuw personage Killjoy toe

Valorant voegt volgende maand nieuw personage Killjoy toe

Vanaf 4 augustus is een nieuw personage in Valorant beschikbaar: Killjoy.

De nieuwe Agent werd gisteren via een trailer onthuld. Ze komt uit Duitsland en kan allerlei valstrikken op de map zetten. Hieronder vallen een 'Alarmbot', dat tegenstanders opzoekt en vervolgens ontploft, turrets en de Nanoswarm-granaat, dat na ontploffing een zwerm aan nanobots op tegenstanders afstuurt.

De ultimate ability van Killjoy is de Lockdown, dat alle vijanden die binnen de radius van de move vallen tijdelijk vastzet.

Valorant is op dit moment speelbaar op pc. De populaire hero-shooter moet uiteindelijk echter ook naar consoles komen, zo heeft Riot Games eerder aangegeven. Daar is echter nog niets over bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, en hierdoor zullen de CS Go spelers nooit gaan overstappen. Het schieten werkt erg lekker in de game, maar sommige abilities zijn OP en maken de game voor mij echt minder leuk. Ik heb toevallig de afgelopen weken veel gespeeld om te kijken of ik me hierover heen kan zetten, maar ik stoor me echt aan bepaalde dingen. Deze nieuwe agent heeft zelfs een turret... Dat heeft voor mij niks te maken met een tactische shooter. CS Go steekt hierom beter in elkaar. Iedereen kan flashes, HE grandes en smokes kopen en elke ronde gebruiken. In deze game hebben sommige agents niks van eerdergenoemde en is het een stuk lastiger een site aan te vallen of te verdedigen. Valorant is op zich een prima game, maar is op deze manier geen concurrent meer voor CS Go. Eerder voor een Overwatch.

0

Aanbevolen voor jou