Valorant komt morgenochtend om 5:00 uur beschikbaar

Valorant komt morgenochtend om 5:00 uur beschikbaar

De free-to-play game Valorant is in Europa vanaf morgenochtend 5:00 uur speelbaar.

Dat heeft Riot Games onthuld. In Azië verschijnt het spel vier uur eerder, en in Noord- en Zuid-Amerika 9 uur later. Vanaf dat moment kunnen mensen aan de slag met het spel. De pc-game was hiervoor wel uitgebreid via een closed bèta speelbaar.

Valorant is de eerste game van Riot Games die zich buiten het universum van League of Legends afspeelt. Het spel is best te omschrijven als een mengeling tussen Couter-Strike en Overwatch. De game kwam in opspraak, omdat toegang voor de closed bèta alleen verkregen kon worden door veel naar de livestreams op Twitch te kijken.

Valorant

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eh zolang ze een gare 0 level kernel anti cheat gebruiken zal ik het spel niet aanraken. Geen enkel programma heeft zoveel voorrang nodig over de rest van mijn systeem.

0

@MMaRsu-1 Same, Valorant>Riot>Tencent. Dit bedrijf is een Chinees mega internet/ social media/technologie bedrijf dat o.a. game bedrijven opkoopt en overal met hun vingers inzitten. Bijgeleverde zogenaamde anti cheatware (een rootkit) die opstart met je pc. Deze vorm van protectie is bij eerdere games geimplementeerd en misbruikt als backdoor naar je pc/gegevens. Ik ben niet goed in vertrouwen naar Tencent en China dus zolang er geen alternatief anti cheat programma is komt het niet op mijn computer.

0
test

@004 @MMARsu-1 als ik het goed begrijp doen andere spellen hetzelfde zoals Fortnite, Rainbow Six Siege, For Honor, Apex Legends (bron: https://www.reddit.com/r/VALORANT/comments/g1eq9v/psa_other_games_with_kernellevel_anticheat/ )

0

"Het spel is vergelijkbaar met shooters als Overwatch" ? Vind het eerder vergelijkbaar met Counterstrike.......

0
test

@Wildstorm dit dus

0

Aanbevolen voor jou