Valiant Hearts: The Great War-director verlaat Ubisoft | Gamer.nl

Valiant Hearts: The Great War-director verlaat Ubisoft | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Fanise werkte voorheen aan blockbuster-titels als Beyond Good and Evil, A a in's Creed en Valiant Hearts. Het vertrek gaat gepaard met een opstapeling van frustraties over de onpersoonlijke ontwikkeling tijl en de constante behoefte aan het creëren van AAA-titels.

Yoan Fanise laat in een gesprek met entertainmentwebsite DualShockers ‘’gefrustreerd te zijn met de hoeveelheid AAA-titels en het proberen fake indie te zijn’’. Wat de content director in de toekomst van plan is te gaan doen is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou