Valheim-update maakt gebruik gereedschap sneller

Valheim-update maakt gebruik gereedschap sneller

Het gereedschap in Valheim kan nu sneller opnieuw gebruikt worden dankzij een gisteren uitgekomen update.

Gereedschappen als de hamer, schoffel en kweker kunnen nu nog sneller achter elkaar gebruikt worden. Daardoor kunnen er sneller dingen gebouwd en gerepareerd worden, wat ook een soepelere ervaring op moet leveren.

Met de relatief kleine patch worden ook een aantal bugs op het gebied van geluid in de game opgelost. Iron Gate heeft ook een nieuw geluidseffect voor voetstappen toegevoegd voor wanneer spelers in de sneeuw lopen.

De survivalgame Valheim kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. De game is inmiddels meer dan zes miljoen keer verkocht en verkrijgbaar op pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

misleidend dit. het is eerst een stuk langzamer gemaakt en omdat daar veel commentaar op kwam hebben ze het weer iets sneller gemaakt. dus sneller nu? ja en nee dus.

0
test

@Roolio Wel sneller voor degene die pas recent ingestapt is. :) Ik ben er in ieder geval blij mee, want het spel is veel te grindy. Ik hoop ook dat ik ooit op een dag de muisknop ingedrukt kan houden als ik aan het hakken ben.

0

@Baukereg www nexusmods com/valheim/mods/236 Deze mod doet precies dat. Er zijn vele mods voor valheim die de spelervating verbeteren.

0
test

@Baukereg Nu je het zegt. De muis inhouden bij het hakken zou inderdaad wel prettiger zijn. Ik was er al zo aan gewend geraakt dat ik het niet eens meer door had. :)

0

Aanbevolen voor jou