Valheim tikt de drie miljoen spelers aan

Valheim tikt de drie miljoen spelers aan

De survivalgame Valheim is inmiddels meer dan drie miljoen keer verkocht op Steam Early Access.

De game kwam zestien dagen geleden uit en de verkoop blijft gestaag stijgen. Eerder deze week werd nog aangekondigd dat het spel twee miljoen keer was verkocht.

De coöperatieve survivalgame Valheim gooit twee tot tien spelers in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. Het spel kan ook alleen doorlopen worden. Ontwikkelaar Iron Gate geeft aan dat het zowel aan bugfixes als nieuwe content voor de game werkt.

Valheim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

We zijn met 7,5 miljard dus er is nog een lange weg te gaan.

0
test

@LordLuc Wat is dat nu weer voor beredenering? 😐

0
test

Ik ben bang dat ik dit geweldig ga vinden, maar heb eigenlijk weinig tijd. Laten we zeggen 1 uur per avond. Denk dat dat te kort is om er echt van te genieten?

0
test

@Jurry1984 zie het als minecraft met vikingen. Je kan ieder moment uitloggen en je progressie blijft bewaard. Ik speel zelf met wat vrienden op een server, zij besteden er veel meer tijd aan dan ik maar ik doe gewoon mn ding. Heb wel mijn huisjes bij die van hun in dd buurt gebouwd. Vermaak me er prima mee. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten :)

0

Aanbevolen voor jou