Valheim op dit moment populairder dan GTA5 en PUBG op Steam

Valheim op dit moment populairder dan GTA5 en PUBG op Steam

De Early Access-game Valheim blijft in populariteit groeien en heeft nu meer gelijktijdige spelers dan de meeste games op Steam.

Gisterenavond ging de teller op Steamcharts voor het eerst over de 350.000 gelijktijdige spelers voor Valheim. De huidige piek staat op moment van schrijven op 364.629 gelijktijdige spelers. Daarmee haalt het spel games als Grand Theft Auto 5, PUBG en Apex Legends in. Alleen Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive zijn momenteel populairder op Steam. 

Eerder werd al bekendgemaakt dat er in een week tijd meer dan een miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht. Ontwikkelaar Iron Gate is nog bezig met het wegwerken van diverse bugs in de Early Access-game. Onlangs werden spelers nog aangeraden een back-up te maken van al hun progressie vanwege een bug die alles zou kunnen wissen.

De coöperatieve survivalgame gooit twee tot tien spelers in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men moet als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is ook een harstikke leuke game, veel details! Ik draai nu sinds een week een dedicated server voor ons groeiende groepje ;-)

0
test

De laatste alinea klopt niet helemaal. Het spel kan ook singleplayer gespeeld worden

0

Aanbevolen voor jou