Valheim is inmiddels twee miljoen keer verkocht

Valheim is inmiddels twee miljoen keer verkocht

De Steam Early Access-game Valheim is inmiddels twee miljoen keer verkocht.

Vijf dagen geleden werd nog aangekondigd dat de miljoen verkochte exemplaren waren bereikt. Daarmee is dus wel duidelijk dat het spel populair is onder Steam-gamers.

Afgelopen nacht werd een nieuwe piek op Steam bereikt: toen speelden 391.325 spelers tegelijk het spel. Het heeft daarmee meer gelijktijdige spelers dan andere populaire spellen als PUBG en Grand Theft Auto 5.

De coöperatieve survivalgame Valheim gooit twee tot tien spelers in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. Het spel kan ook alleen doorlopen worden. Ontwikkelaar Iron Gate geeft aan dat het zowel aan bugfixes als nieuwe content voor de game werkt.

Valheim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nogmaals; het spel verplicht je niet om samen te spelen zoals aangegeven in de laatste alinea. Het kan prima singleplayer gespeeld worden. De ontwikkelaar heeft ook aangegeven binnenkort bekend te maken wat ze nog meer willen toevoegen aan het spel

0
test

@Ryme Farir enough!

0
test

@MichelMusters 👍🏻

0
test

Hieronder de aanpassingen @Michel Musters De (coöperatieve) survivalgame Valheim gooit een tot tien spelers in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men moet als Viking(en) (samen)werken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. Ontwikkelaar Iron Gate geeft aan dat het zowel aan bugfixes als nieuwe content voor de game werkt.

0

Aanbevolen voor jou