Valheim: Hearth and Home verschijnt op 16 september

Valheim: Hearth and Home verschijnt op 16 september

Valheim: Hearth and Home verschijnt op 16 september. Dat onthult ontwikkelaar Iron Gate middels een geanimeerde trailer.

Hearth and Home is de eerste grote update voor de game en gooit fundamentele elementen op de schop. Zo wordt voedsel verdeeld in typen die de gezondheid of uithoudingsvermogen van spelers aanvullen. Ook komt er een nieuw soort stagger-balk en krijgen spelers de mogelijkheid om goud op te slaan.

De survivalgame Valheim kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. De game is inmiddels meer dan zes miljoen keer verkocht en verkrijgbaar op pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er is veel commentaar op de makers van deze game ondertussen. Ze zouden dit jaar veel updates uitbrengen maar daar komt niet veel van terecht. De roadmap is aangepast en deze update is maar klein in verhouding tot wat er beloofd was. Ze hebben wel eindelijk extra personeel aangetrokken. Deze game wordt uiteindelijk wel tof, maar het gaat nog wel even duren voordat de nu lege gebieden gevuld worden Maar beter laat dan nooit. Ik heb nog andere spellen zat.

0
test

@Roolio Commentaar van wie? Op Steam heeft het in de laatste 30 dagen nog steeds 91% positieve reviews gehad. Hun roadmap bestaat uit 4 punten en hun team bestaat maar uit 6 personen waarvan 1 programmeur

0
test

@Ryme Lees anders de commentaren bij elk nieuwtje dat ze plaatsen even (steam). Hun roadmap was eerst 3 a 4 updates dit jaar nog. Nu alleen deze relatief kleine. Het zijn hun eigen beloftes die ze niet na kunnen komen. Daar worden mensen nu eenmaal boos van. Zeker gezien het succes. Ik heb de game na uitkomen zo'n 90 uur gespeeld en wacht nu op een echte update. Deze is niet genoeg voor mij om terug naar Valheim te gaan helaas. Leuke game hoor, daar niet van.

0

Aanbevolen voor jou