Vagrant Story binnenkort op PlayStation Network verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game zal zowel voor PlayStation 3 als PSP beschikbaar zijn. In augustus van dit jaar verscheen het spel al in Japan op PlayStation Network. Een prijskaartje voor het spel is nog niet bekendgemaakt, maar in Japan kost de kla ieker 800 Yen (ongeveer 6 euro). Volgens de nieuwsbrief zou de game vanaf 12 november beschikbaar zijn, maar dit is inmiddels veranderd in 'binnenkort'.

Vagrant Story is een Japanse RPG en verscheen in 2000 voor de originele PlayStation. De speler kruipt in de huid van Ashley Riot, die op pad gaat door een verwoeste stad om een samenzwering rond de moord op een politiek leider te ontrafelen. Hierbij ligt de focus op strategie, het oplo en van puzzels en vechten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou