Vage screenshots van Hideo Kojima's Overdose uitgelekt

Vage screenshots van Hideo Kojima's Overdose uitgelekt

Op internet zijn vaag ogende screenshots van een mogelijke Kojima Productions-game genaamd Overdose uitgelekt.

Insider Gaming meldt dat de screenshots, die gedeeld zijn op een Discord-server en onder andere op deze Poolse website zijn te bekijken, actrice Margaret Qualley in een blauwe jurk tonen. De beelden lijken uit een uitgelekte video te komen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over Overdose, een mogelijke nieuwe game van Death Stranding- en Metal Gear-bedenker Hideo Kojima die nog altijd niet officieel is aangekondigd. Afgelopen zomer werd er al geclaimd dat er beelden van de game de ronde deden, en de hierboven genoemde screenshots komen daar vandaan, zo claimt Insider Gamer.

Zoals gezegd zou Margaret Qualley - die ook al in Death Stranding speelde - de hoofdrol spelen in de game. Het zou gaan om een third-person horrorgame. Meer details over het spel zijn er niet.

Eerder kondigde Kojima al aan te werken aan een spel die gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Microsoft. Het is niet bekend of het dezelfde game betreft. Ook gaan er al geruime tijd geruchten over een vervolg op Death Stranding. Tot slot deelt Kojima al een tijdje posters van acteurs die in een nog mysterieuze game rollen hebben. Eerder deze week bleek Shioli Kutsuna een rol te hebben gekregen, maar ook Elle Fanning speelt in de nieuwe game van Kojima.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeker bij Kojima vraag ik me af of dit daadwerkelijk 'uitgelekt' is of dat het allemaal bedacht is.

0
test

ok, je word dus wakker en je weet niet meer waar je bent en wie je bent. blijkbaar door een overdose van middel X. Zoek maar uit hoe of wat. thats the game

0

Aanbevolen voor jou