De vader van een Amerikaanse 15-jarige jongen heeft zoonliefs Guitar Hero III (met gitaar) voor maarliefst 9.100 dollar verkocht. Dit deed hij via een online advertentie nadat hij zijn zoon betrapte met het gebruik van softdrugs. 9.100 dollar, niet slecht voor een spel dat de vader daarvoor voor 90 dollar in de winkel had gekocht om aan zijn zoon cadeau te doen met Kerst.

"Ik was opgelucht dat ik eindelijk de heilige graal van Kerstcadeaus had kunnen vinden", vertelt de vader over het vinden van de game na twee weken naar het overal uitverkochte product zoeken. Ik kon niet wachten om het aan mijn zoon te geven. Toen kwam ik gisteren vroeg thuis van werk en zag ik mijn onschuldige jongen met twee vrienden wiet roken in de tuin."

De vader, tevens een docent, zegt het spel verkocht te hebben om zo zijn zoon te straffen en hem van de drugs af te houden. Een Australisch gezin kocht na een aantal biedingen het spel op voor maarliefst 9.100 dollar. Blijkbaar wilde dit gezin wel heel graag aan de slag met Guitar Hero III.

"Ik denk er nog wel over om een spel voor zijn Nintendo te halen", zegt de vader als aan hem gevraagd wordt of zijn zoon nu zonder cadeaus Kerstmis in moet gaan. "Misschien Barbie as the Island Princess of Dancing with the Stars... ik weet zeker dat hij daar van zal genieten!" Games met veel winst verkopen en nog zo grappig zijn ook, wat een vader!