Microsoft is onder andere op zoek naar een ontwikkelaar voor graphics-hardware. Onder graphics hardware wordt doorgaans een grafische processor verstaan die te vinden is op videokaarten voor PC's en spelcomputers. Deze werknemer moet met een team werken aan de architectuur voor de volgende generatie spelcomputers en dit proces begeleiden van concept tot productie.

Een tweede positie is beschikbaar voor een Senior Architect and Performance Engineer voor de Xbox Console Architecture Group. "De focus van deze positie ligt bij prestatie-evaluatie en modellering. Betrokkenheid bij alle aspecten van productontwikkeling komt echter regelmatig voor", staat er in de vacature. "We zijn op zoek naar iemand die flexibel is, en betrokken wil zijn bij de verschillende stadia van de levenscyclus van het product."

Als laatste zoekt Microsoft een Senior Hardware Design Verification Engineer die betrokken is bij de Xbox 360 en toekomstige platformen. Deze technicus is verantwoordelijk voor "designverficatie en kwalificatie van de Xbox-spelcomputer op het niveau van de componenten, het moederbord en het systeem."