Nieuws
Disco Elysium

Vacatures Disco Elysium-ontwikkelaar wijzen op nieuwe game

Met een sciencefictionsausje

Geschreven door Jari Klapwijk op
Drie vacatures van Disco Elysium-ontwikkelaar ZA/UM wijzen erop dat de studio aan een nieuwe game die zich in de ruimte afspeelt werkt.

De vacatures werden opgemerkt door een oplettende Reddit-gebruiker. De ontwikkelaar is op zoek naar een conceptartiest voor omgevingen, een conceptartiest en een verkoopspecialist. De beschrijving bij de vacatures hint ernaar dat de studio werkt aan een sciencefiction project. Zo wordt er beschreven dat de kandidaat "moet begrijpen dat er meer dingen tussen hemel en aarde zijn dan waarover gefilosofeerd wordt." 

Daarnaast wordt gevraagd om ervaring met procedurele content te hebben, wat erop wijst dat er gebruik wordt gemaakt van automatisch gegenereerde content.  De game wordt gebouwd in Unreal Engine 5. 

De nieuwe game van ZA/UM is nog niet officieel aangekondigd. De studio werd in 2016 opgericht en bracht tot dusver alleen Disco Elysium uit in 2019. In datzelfde jaar volgde nog de Final Cut-versie van die rpg. 

Disco Elysium kreeg een 9 op Gamer. "Woorden zijn niet genoeg om de pracht van Disco Elysium te beschrijven. De absurde vrijheid in het vormen van je personage en het hoogstaande schrijfwerk maken dit een must voor liefhebbers van klassieke rpg’s", schreef Erik Nusselder in zijn recensie

Dit artikel delen:

Lees meer

Gran Turismo 7 krijgt Dior-skins Opnames The Witcher seizoen 3 stopgezet vanwege corona, inmiddels hervat
0

Reacties op: Vacatures Disco Elysium-ontwikkelaar wijzen op nieuwe game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.