Vaas-dlc voor Far Cry 6 komt volgende week uit

Vaas-dlc voor Far Cry 6 komt volgende week uit

De eerste betaalde downloadbare content voor Far Cry 6, met daarin Far Cry 3-slechterik Vaas, komt op 16 november uit.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Vaas: Insanity laat spelers in de huid kruipen van een van de meest iconische slechteriken uit de Far Cry-reeks: Vaas Monenegro. Acteur Michael Mando - ook bekend van Better Call Saul - spreekt de stem wederom in. 

Spelers beginnen in de uitbreiding alleen met een geweer. In de roguelike-achtige dlc moet men steeds meer wapens en krachten ontgrendelen om zo sterker te worden, terwijl ze de vleesgeworden psyche van Vaas verkennen.

In januari en maart 2022 moeten respectievelijke Pagan: Control en Joseph: Collapse uitkomen, waarin met de slechteriken uit Far Cry 4 en Far Cry 5 gespeeld kan worden.

Far Cry 6 is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Connect en Epic Games Store) en is te streamen via Google Stadia en Amazon Luna.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan Far Cry 6: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind het nog steeds lastig om een bad guy iconisch te noemen als je hem ongeveer 2 minuten ziet in-game. Het is simpelweg een acteur die erg goed is in het spelen van een vrij standaard gestoorde gek. Ondanks dat ik problemen heb met hoe Far Cry 5 je dwingt om de main story quests te doen, vind ik de Seed family toch nog wel een stuk beter uitgewerkt - ik had ook voor het eerst in een Far Cry game echt een gruwelijke hekel aan ze... omdat je daar voor het eerst ook echt de kans voor krijgt!

0
test

Weet iemand of er in fc6 van die psychedelische/stoned missies zijn? Die vind ik namelijk helemaal niks over het algemeen

0

Elke Far Cry game heeft wel een soort missie wat een deel van de spelers niet te pruimen vinden, daar moet je jezelf overheen zetten. Ze duren meestal toch niet meer dan een paar minuten. En met wat geluk zijn het enkel side missions. Ik ben ook geen fan van de psychedelische missies (alhoewel degene in Far Cry 4 wel redelijk humoristisch waren), maar je blaast er zo doorheen dus meh.

0

Aanbevolen voor jou