De naam Survivor doet niet alleen denken aan een liedje van de popformatie Destiny's Child, maar ook aan een extreem slechte game gebaseerd op een in 2001 populaire tv-programma, die eveens Survivor heette. Gelukkig heeft de Duitse ontwikkelaar Replay Games helemaal niets met het voorgaande te maken en gaat men proberen ons een aantrekkelijke ''Disaster Survival Game' aan te bieden.

In het spel mag je deelnemen in een aantal van 's wereld grootste rampen uit de 20e en 21e eeuw. Hieronder vallen onder andere 11 september, de Titanic en de kernbom op Hiroshima. Survivor komt uit voor de PC, Xbox, Playstation 2 en GameCube. Een releasedate is nog niet bekend gemaakt.SURVIVOR is a 3rd-person Disaster Survival Game designed for all platforms (PC and consoles). Anyone who likes to know how it feels being aboard the Titanic after she hit the iceberg, could go for a try.

Enjoy GTA - like player freedom and experience the most dramatic disasters of the 20 - 21th century in independent game episodes.