[XXX]AlCapone wist ons te melden dat vandaag versie 2.0 van de UT Mod Tactical Ops uitkomt. Versie 2.0 zal een berg nieuwe features bevatten zoals een aantal nieuwe maps, zeven nieuwe wapens en nieuwe rookgranaten. Tactical Ops Beta 2 komt in vier verschillende smaken. Een installer voor Windows 9x/Me/NT/2000, eentje voor MacOS, een Umod versie en een manual install.

Well, you've been waiting over 9 months for it. The TO Team has been working on it for even longer, and its finally coming...tomorrow! The Tactical Ops Team is proud to announce Beta 2 will be released on Thursday, July 12, at 10:00 PM Central European Time (1:00 PM US Pacific, 4:00 PM US Eastern, 9:00 PM GMT)!

We look forward to releasing Tactical Ops Beta 2 tomorrow, and we hope you'll join us on our IRC channel for a release party. The party will begin hours before the release time, so we hope you'll come. See you there! De totale schade zal 105 MB bedragen. Als de Mod uitkomt kan je een update verwachten. Om al in de sfeer te komen kan je hier of hier de trailer bekijken.

[UPDATE]

Op de officiele site staat een hele waslijst van mirrors waar je de mod kan downloaden!