Gisteren ontstond er heel wat commotie rond de verschenen Uncharted: Drake's Fortune demo op het Amerikaanse Playstation Network. Deze demo kan namelijk niet gespeeld worden door Europeanen die hem via een US-account dowloaden. Ontwikkelaar Naughty Dog zat verschrikkelijk verveeld met het voorval en is daardoor met een oplossing op de proppen gekomen.

"We hebben spijt dat Europese gamers met dit probleem te kampen kregen, maar we wisten simpelweg niet dat mensen uit Europa ook aan Amerikaanse demo's konden komen...maar nu weten we dat dus wel! Voor de duidelijk: het plan was helemaal niet om de demo van Uncharted: Drake's Fortune regio-gebonden te maken.", aldus Christophe Balestra, de co-president bij Naughty Dog.

De ontwikkelaar heeft om het goed te maken gewerkt aan nieuwe versie van de demo die vanaf nu te downloaden is via de Amerikaanse PSN. Zet dus snel je Playstation 3 aan en haal Uncharted: Drake's Fortune binnen zodat je met je eigen ogen kunt zien of we te maken hebben met een potentiële topper.

Met dank aan Sneaky Snake, ShadowSaiyan en Karoi voor het melden van dit nieuws