Update: GameStop Italië neemt inmiddels wel weer pre-orders aan voor de Wii U-versie, zij het enkel voor de D1 Special Edition. Andere versies zouden geschrapt zijn, wat mogelijk de geannuleerde pre-orders verklaart. Een NeoGAF-lid meldt bovendien dat het een gevolg zou zijn van een aanpassing in de releasedatum. De Wii U-versie staat sinds kort op 28 februari, terwijl de andere versies nog voor eind mei staan.

Oorspronkelijk bericht: Een bezoeker van Wiitalia had de website gemeld dat hij was opgebeld door een GameStop-medewerker, die hem inlichtte over zijn pre-order van Watch Dogs voor Wii U. Deze was geannuleerd omdat het spel zelf ook geschrapt zou zijn voor de Wii U. Bij navraag van Wiitalia bevestigde meerdere GameStop-filialen dit tegenover de website.

Ubisoft zelf heeft het nieuws nog niet bevestigd of ontkend. Ubisoft Benelux meldt tegenover Gamer.nl dat het niet ingaat op geruchten of speculatie. Watch Dogs zou oorspronkelijk eind 2013 verschenen moeten zijn, maar werd kort voor de geplande releasedatum uitgesteld naar de lente van 2014. Een nieuwe releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Mogelijk treedt Ubisoft meer in detail over Watch Dogs tijdens zijn volgende kwartaalmeeting, die 10 februari plaatsvindt. 

Ubisoft en Wii U

Ubisoft was ten tijde van de Wii U-lancering eind 2012 de third-party uitgever met de meeste titels voor Nintendo's spelcomputer. Het bedrijf bracht  toen onder meer Assassin's Creed 3, ZombiU en Just Dance 3 uit. Oorspronkelijk zou ook Rayman Legends op de lancering moeten verschijnen, exclusief voor de Wii U, maar die game werd uitgesteld en vervolgens nogmaals naar achter verschoven om zo op meerdere platformen te verschijnen. Dit naar verluidt vanwege de tegenvallende verkopen van de Wii U.