Update: Waarde THQ-aandeel gestegen | Gamer.nl

Update: Waarde THQ-aandeel gestegen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Oorspronkelijk bericht: De waarde van een aandeel THQ is in de afgelopen dertig dagen met 28 procent gedaald naar 34 eurocent. Dit meldt Develop. THQ loopt hierdoor nog steeds het risico om zijn beursnotering te verliezen, omdat het aandeel onder de 1 dollar blijft liggen. De uitgever heeft van technologiebeurs Nasdaq 180 dagen gekregen om hier iets aan te doen, deze periode ging per 31 januari in. Om beursgenoteerd te blijven, moet het aandeel binnen die tijd tien opvolgende dagen 1 dollar of meer waard zijn. In dat geval wordt de waarschuwing ingetrokken.

THQ presteert boven verwachting

De uitgever meldde onlangs dat het in het vierde kwartaal van 2011 waarschijnlijk meer games heeft verkocht dan verwacht. De voorspelling was dat de omzet tu en de 130 en 150 miljoen dollar zou liggen, THQ verwacht nu tu en de 160 en 170 miljoen dollar. Saints Row: The Third en de bijbehorende downloadbare content zou voor de hogere verkoop gezorgd hebben. Ook UFC Undisputed heeft het iets beter dan verwacht gedaan. Op 15 mei presenteert THQ de definitieve cijfers van het vierde kwartaal van 2011.

Dit bericht is geüpdatet omdat het aandeel van THQ is gestegen, terwijl het daarvoor juist verder gedaald was.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou