Update voor Project Zomboid op komst | Gamer.nl

Update voor Project Zomboid op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update voegt de mogelijkheid toe voor spelers om hun personage aan te pa en. Voorheen moesten zij het doen met een standaard personage. Dit maakt ook de weg vrij om willekeurig gegenereerde computergestuurde personages in het spel tegen te komen.

Verder komen er ook gordijnen beschikbaar, die zombies ervan weerhouden om het huis van spelers binnen te dringen. De gordijnen dienen als alternatief voor het dicht timmeren van deuren en ramen, wat meer geluid maakt en daarom meer zombies aantrekt. 

Project Zomboid is momenteel enkel in demovorm te spelen. De volledige versie, die voor 5 pond is aan te schaffen, is offline gehaald vanwege piraterij. Op het internet circuleerde een illegale versie die automatisch geüpdatet werd en daarmee voor veel serverbelasting zorgde. The Indie Stone hoopt de nieuwe versie, inclusief grote update, binnenkort te kunnen lanceren. Uiteindelijk moet de game ook via Steam beschikbaar komen. 

Overleven

Het spel kent een isometrisch perspectief dat doet denken aan de eerste Sims. De stad waar spelers hun intrek nemen wordt overspoeld met zombies en zij moeten zien te overleven. Dat zij uiteindelijk doodgaan, staat al vast. Door huizen te plunderen voor eten en een veilige thuishaven te creëren kunnen zij deze dag des oordeels echter wel zo lang mogelijk uitstellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou