Update voor Nintendo Switch brengt friend codes terug | Gamer.nl

Update voor Nintendo Switch brengt friend codes terug | Gamer.nl

Nintendo heeft de day-one-update vrijgegeven voor de Switch, die de friend codes met zich meeneemt. Met deze friend codes kunnen vrienden en gamers elkaar toevoegen op Nintendo’s online netwerk.

De friend code bestaat uit twaalf cijfers. Het systeem stelt gamers in staat tot 300 vrienden toe te voegen. Dat laat Nintendo op zijn Japanse website weten.

Er zijn drie manieren beschikbaar waarop mensen elkaar kunnen toevoegen als vriend. Er kan worden gezocht naar lokale spelers en spelers waarmee onlangs gegamed is. Ook kan er op friend code worden gezocht. De laatste optie laat spelers bekijken aan wie ze allemaal vriendschapsverzoeken hebben gestuurd.

Hebben spelers nog niet met elkaar gespeeld en zijn ze ook niet bij elkaar in de buurt, dan dient de twaalfcijferige code gebruikt te worden. In een later stadium kunnen ook andere opties worden toegevoegd, bijvoorbeeld door elkaar op social media te vinden.

Daarnaast zorgt deze update er ook voor dat de Nintendo eShop te bezoeken is. Vanaf vrijdag 3 maart is de Nintendo Switch te koop in Nederland. De verwachting is dat de spelcomputer beperkt verkrijgbaar zal zijn in verschillende (game)winkels.

Door NU.nl

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou