Update voor Game Room is uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe update voegt spellen als Pitfall!, Megamania, Night Stalker en Super Breakout toe aan de Game Room. Sinds de uitgave van de Game Room op 24 maart heeft Microsoft wekelijkse updates beloofd voor deze service. Tot nu toe is er echter nog geen update uitgekomen voor de Game Room. Eerder werd wel bericht dat er een aantal medewerkers bij de ontwikkelaar van de Game Room ontslagen zijn.

De Game Room is een service voor Xbox 360 en PC waarin spelers hun eigen arcadehal kunnen samenstellen. Arcadekasten zijn op meerdere manieren aan te schaffen: een volledige speelse ie kost 40 Microsoft Points, een kast is aan te schaffen voor 240 Microsoft Points en demo's van tien minuten zijn gratis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou