Update voegt fotomodus aan Hi-Fi Rush toe

Update voegt fotomodus aan Hi-Fi Rush toe

Er is een update uitgebracht voor Hi-Fi Rush waarmee een fotomodus aan de game is toegevoegd.

De update kan nu gedownload worden van de game en laat spelers hun eigen foto's maken en bewegen. Ook kan de manier waarop hoofdpersonage Chai poseert en kijkt aangepast worden. Er kunnen zelfs andere personages in de foto worden geplaatst - zolang men die al tegen het lijf heeft gelopen gedurende de campagne. De fotomodus kan via het pauzescherm geselecteerd worden.

Hi-Fi Rush werd eerder dit jaar tijdens een Xbox-presentatie aangekondigd en daarna meteen uitgebracht op Xbox Series, pc en Game Pass. De kleurrijke actiegame laat spelers op de maat van muziek vechten en platformen. Hoewel het niet verplicht is om de ritme te volgen, zorgt dat er voor dat men meer schade aanricht. De game bevat zowel unieke als gelicenseerde muziek, onder andere van Nine Inch Nails en The Black Keys.

Ron Vorstermans gaf in de recensie op Gamer.nl een 9 aan de game: "Hi-Fi Rush is een zeer gelikte actieplatformer die zijn centrale concept van ritme ontzettend consequent uitvoert. De animaties zijn daarbij van een fenomenaal niveau. Hi-Fi Rush is eigenlijk gewoon het type game dat je van de daken laat schreeuwen hoe cool videogames kunnen zijn."

Gisteren liet Bethesda nog weten dat Hi-Fi Rush door twee miljoen mensen is gespeeld. De game is ontwikkeld door Tango Gameworks. Vorige week werd bekendgemaakt dat oprichter Shinji Mikami vertrekt bij de studio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou