Nieuws
Hi-Fi Rush

Update voegt fotomodus aan Hi-Fi Rush toe

Elk excuus om de game op te starten is er weer een!

Geschreven door Michel Musters op
Er is een update uitgebracht voor Hi-Fi Rush waarmee een fotomodus aan de game is toegevoegd.

De update kan nu gedownload worden van de game en laat spelers hun eigen foto's maken en bewegen. Ook kan de manier waarop hoofdpersonage Chai poseert en kijkt aangepast worden. Er kunnen zelfs andere personages in de foto worden geplaatst - zolang men die al tegen het lijf heeft gelopen gedurende de campagne. De fotomodus kan via het pauzescherm geselecteerd worden.

Hi-Fi Rush werd eerder dit jaar tijdens een Xbox-presentatie aangekondigd en daarna meteen uitgebracht op Xbox Series, pc en Game Pass. De kleurrijke actiegame laat spelers op de maat van muziek vechten en platformen. Hoewel het niet verplicht is om de ritme te volgen, zorgt dat er voor dat men meer schade aanricht. De game bevat zowel unieke als gelicenseerde muziek, onder andere van Nine Inch Nails en The Black Keys.

Ron Vorstermans gaf in de recensie op Gamer.nl een 9 aan de game: "Hi-Fi Rush is een zeer gelikte actieplatformer die zijn centrale concept van ritme ontzettend consequent uitvoert. De animaties zijn daarbij van een fenomenaal niveau. Hi-Fi Rush is eigenlijk gewoon het type game dat je van de daken laat schreeuwen hoe cool videogames kunnen zijn."

Gisteren liet Bethesda nog weten dat Hi-Fi Rush door twee miljoen mensen is gespeeld. De game is ontwikkeld door Tango Gameworks. Vorige week werd bekendgemaakt dat oprichter Shinji Mikami vertrekt bij de studio.

Dit artikel delen:

Lees meer

Uitgebreide gameplay van Dead Island 2 getoond Yuji Naka geeft toe schuldig te zijn aan handel met voorkennis
1

Reacties op: Update voegt fotomodus aan Hi-Fi Rush toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Agent 4125

    • 2 maart 2023 20:58
    Uiteindelijk niet uitgespeeld deze, duurde me op een gekke manier te lang allemaal, maar wat een tof en origineel concept en stijl heeft deze game!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.