Update: Vanavond geen onderhoud PSN | Gamer.nl

Update: Vanavond geen onderhoud PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Oorspronkelijk bericht:

Op dinsdag 31 mei vindt er onderhoud plaats aan het PlayStation Network. De reden voor het onderhoud geeft Sony niet, maar mogelijk is dit voor de lancering van de PlayStation Store. Het enige wat het bedrijf blijft herhalen over het weer online komen van de PlayStation Store, is dat dit eind mei zal gebeuren. Wanneer het klopt dat de winkel na het aankomende onderhoud weer toegankelijk is, dan heeft Sony zijn eigen deadline net niet gehaald. De werkzaamheden vinden namelijk plaats van dinsdagavond 21:00 uur tot woensdagochtend 3.00 uur.

Tijdens het onderhoud is het niet mogelijk om te registreren via de PC, PlayStation 3 en PlayStation Portable. Bovendien hebben consumenten geen toegang tot de accountmanagementpagina's voor hun PS3- en Qriocity-accounts. Tot slot is ook de winkel niet beschikbaar, meldt Sony, die is echter al ruim een maand niet toegankelijk. Spelers die reeds zijn ingelogd wanneer het onderhoud begint, kunnen wel gewoon online blijven gamen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou