Nieuws
Survival

Uncharted 4 krijgt update met personages uit The Lost Legacy

En Survival Arena toegevoegd

Geschreven door Eline Oosterloo op
Naughty Dog lanceert op 22 augustus een Uncharted 4: A Thief's End-update, die personages uit de aankomende stand-alone The Lost Legacy en de multiplayer-modus Survival Arena bevat. In feite is deze nieuwe multiplayer-modus een uitbreiding op Uncharted 4: Survival.

Nadine en Chloe, de hoofdpersonages uit The Lost Legacy, worden met de update beschikbaar gesteld voor de multiplayermodus van de game. Ook Asav, de antagonist uit het aankomende avontuur, wordt met de update toegevoegd.

De aankomende update bevat tevens een multiplayer-modus die onder de naam Survival Arena. De modus bevat 130 verschillende type waves van vijanden. Ook zijn nieuwe vijanden toegevoegd, evenals Siege zones en modifiers, die per ronde willekeurig bepaald worden.

Tot op heden bevatte Uncharted 4: Survival maar 50 type waves, wat betekent dat er 80 nieuwe waves worden toegevoegd. Survival Arena zal te spelen zijn op alle 14 verschillende maps die al aanwezig zijn in het spel. In de co-op-modus kunnen maximaal drie spelers tegelijk spelen.

De update wordt uitgebracht op 22 augustus en is gratis verkrijgbaar. Uncharted 4: A Thief's End is beschikbaar op PlayStation 4. Een dag later verschijnt Uncharted: The Lost Legacy. Bekijk hieronder de trailer van de Survival Arena-modus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Planet of the Apes-game aangekondigd Win een gesigneerde Blu-Ray + t-shirt van Resident Evil: Vendetta
0

Reacties op: Uncharted 4 krijgt update met personages uit The Lost Legacy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.