Update: Ubisoft verwijdert digitale kopieën Far Cry 4 en AC: Unity | Gamer.nl

Update: Ubisoft verwijdert digitale kopieën Far Cry 4 en AC: Unity | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Origineel bericht:
Ubisoft heeft een aantal digitale kopieën van Far Cry 4 van Uplay gehaald. Het gaat om kopieën geactiveerd met codes van derde partijen als G2A en G2Play. Dat melden verscheidene gebruikers van Ubisoft's forum.

Verscheidene gebruikers melden dat Far Cry 4 niet meer in hun bibliotheek in Uplay staat. Volgens een aantal van deze mensen heeft Ubisoft geen waarschuwing uitgestuurd.

Derde partijen verkopen soms codes die niet regiogebonden en daardoor goedkoper zijn. De codes worden vervolgens doorverkocht voor een prijs die lager is dan die van 'normale' codes.

Ubisoft heeft nog geen officiële reactie gegeven, maar zegt "er snel op terug te zullen komen". De uitgever raadt gedupeerden aan om de verkoper van de code te benaderen om het probleem op te lo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou