Update Trials Evolution reset multiplayer-leaderboards | Gamer.nl

Update Trials Evolution reset multiplayer-leaderboards | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De reset was nodig volgens Microsoft en Red Lynx vanwege een grote hoeveelheid corrupte data die op de leaderboards terecht was gekomen, onder andere door te volle servers na de lancering van de game. De singleplayer-leaderboards en leaderboards van door spelers gemaakte tracks, blijven staan. Red Lynx adviseert spelers geen multiplayerse ies te spelen tot ongeveer vier tot zes uur na de lancering van de update, die om 11 uur wordt vrijgegeven.

De update pakt naast de problemen met de leaderboards ook de stabiliteit van de game aan, zowel online als offline. Verder worden problemen in de level editor aangepakt, verschillende skill game-levels aangepast om scoring loopholes te voorkomen en een bug die ervoor zorgde dat scores soms niet goed werden berekend, moet met de patch zijn opgelost. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou