Update: Microsoft heeft bevestigd dat Rayman Legends, Tomb Raider en BioShock Infinite deze maand gratis te downloaden zijn voor Xbox Live Gold-leden. Microsoft noemt de tweedimensionale multiplayergame IDARB niet in de aankondiging van de gratis games. Het bedrijf geeft in april wel twee keer zoveel games weg als normaal.

Oorspronkelijk bericht: Een NeoGAF-gebruiker deelde een screenshot van Microsofts interne site, het bedrijf had nog niet bevestigd dat de spellen komende maand ook daadwerkelijk gratis te downloaden zijn.

De Tomb Raider-download is beschikbaar van 1 tot en met 15 maart. BioShock is in de tweede helft van de maand te downloaden. Rayman Legends en de tweedimensionale multiplayergame IDARB zijn de hele maand gratis verkrijgbaar als de informatie uit de screenshot klopt.

Uit het screenshot blijkt ook dat er in totaal meer dan 100 miljoen games zijn gedownload met Games with Gold. Om dit te vieren geeft Microsoft twee keer zoveel games weg in april. Welke games dit zijn is niet bekend.