Update The Settlers 7 bevat nieuwe campagne | Gamer.nl

Update The Settlers 7 bevat nieuwe campagne | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het betreft de derde uitbreiding voor The Settlers 7. Het uitbreidingspakket bevat een nieuwe campagne die volgens Ubisoft tien uur aan extra speeltijd oplevert. De nieuwe campagne bevat vijf levels. Ook zijn er twee nieuwe maps als scenario aan toegevoegd. De uitbreiding is nu voor 15 euro te verkrijgen via UbiShop.

Naast de uitbreiding is er ook een gratis update beschikbaar gesteld voor Paths to a Kingdom. Update 1.11 bevat onder andere een nieuwe map genaamd Monhaim Valley en het werkt een aantal fouten weg die in de game verwerkt zitten. Nu kan er bijvoorbeeld niet meer via een Facebook-account het spel gespeeld worden. Naast deze aanpa ingen bevat de game nog meer andere verbeteringen.

The Settlers 7: Paths to a Kingdom is een strategiegame voor de PC. Het verhaal speelt zich af in Midden-Europa ten tijden van de vroege Renai ance. De bedoeling van de game is om eigen koninkrijken op te bouwen en deze naar de overwinning te leiden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou