Eerder vandaag stond The last of Us Remastered al kort op de webshop van Sony, maar Naughty Dog heeft het nieuws nu bevestigd. De game zal draaien op een resolutie van 1080p en verbeterde charactermodellen, betere schaduwen en belichting, vernieuwde textures en andere visuele verbeteringen krijgen.

Daarnaast bevat de PS4-versie de uitbreiding Left Behind en twee verschillende multiplayerpacks, Abandoned Territories en Reclaimed Territories. Tenslotte bevat de PS4-versie ook commentaar van creative director en schrijver Neil Druckmann en stemacteurs Troy Baker en Ashley Johnson. Wanneer de game precies in de zomer verschijnt is nog niet bekend.

Origineel bericht:

Op Sony's online SEN-winkel stond kort een PlayStation 4-versie van The Last of Us geadverteerd. De PS4-versie werd bovenaan de website geadverteerd als The Last of Us: Remastered. Er stond bij dat het spel al te pre-orderen was voor 59,99 dollar, maar dit verwees naar een niet bestaande pagina. 

Dat het spel al op de officiële winkelpagina van Sony stond, doet vermoeden dat een aankondiging aanstaande is. Vorige maand sprak PlayStation's Eurasian Software Marketing Manager Sercan Sulan al over de PS4-versie in een interview. Hij liet weten dat The Last of Us "vanaf deze zomer" op de PlayStation 4 verkrijgbaar zal zijn. "Zowel op PSN als fysiek." Sony heeft het bestaan van de nieuwe versie echter nog niet officieel bevestigd.