Uitgever CDV komt vandaag met het trieste nieuws dat men twee titels heeft moeten cancelen en nog eens één game uit heeft gesteld. De gecancelde games zijn de FPS'en Psychotoxic en Sabotain 1943. Een echte reden voor de cancelen voor de games wordt niet genoemd, er wordt zelfs maar één schamele regel in het persbericht aan besteed:No more release information will be made public for the titles "Psychotoxic" and "Sabotain". A final analysis of current product pipeline revealed that both titles have been cancelled.

Wat Psychotoxic op ons beeldscherm had kunnen vertonen..

Beide games waren behoorlijk hoog aangeschreven en het is dan ook jammer dat we nooit de droomwereld van Psychotoxic of de gruwelen van de WWII sfeer uit Sabotain mogen betreden. De uitgestelde game is Lula 3D: het spel zal in plaats van eind 2003 nu begin 2004 op de planken liggen.

Update: Psychotoxic blijkt nu toch ineens niet meer gecancelled te zijn. Het spel is nog steeds in productie maar zal pas in 2004 verschijnen, en zal daarnaast een andere naam krijgen. Wederom een strak staaltje miscommunicatie.