Update: PS4-bundel met Bloodborne bevestigd | Gamer.nl

Update: PS4-bundel met Bloodborne bevestigd | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het gaat om een zwarte PlayStation 4 met een harde schijf van 500 gigabyte en een controller, en de game Bloodborne. Sony schrijft dat de bundel nu te pre-orderen is. Sony heeft nog geen prijs gegeven, de Spaanse Amazon vermeldde als prijs 439,99 euro. De prijs van andere PlayStation 4-bundels met de console, een controller en een game ligt tu en de 430 en 500 euro.

Bloodborne is de nieuwe game van Demon's Souls- en Dark Souls-maker From Software. Hidetaka Miyazaki keert terug als director, hij had die functie ook bij Dark Souls, maar niet bij het vervolg Dark Souls 2. Bloodborne wordt een PlayStation 4-exclusive en komt 25 maart uit in Europa.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou