Nieuws
timesplitter rewind

Er wordt nog gewerkt aan fanproject Timesplitters Rewind

Remake nog steeds in ontwikkeling

Geschreven door Dagmar De Groot op
In 2017 werd door Cinder Interactive Arts een aankondiging gedaan van de onofficiële Timesplitters-remake, genaamd Timesplitters Rewind. Sindsdien is er weinig meer over bekendgemaakt, maar nu is er een update verschenen.

De ontwikkeling van Timesplitters Rewind begon al in 2013 en in 2017 werd er voor fans en volgers een tipje van de sluier omhoog getrokken door middel van een developer diary. Hierin werden onder andere beelden van de omgeving getoond. Het plan was om de game in 2017 uit te brengen, dit is echter niet gelukt.

In een nieuwe video, de eerste sinds maart 2019, wordt uitgelegd waarom er vertraging was en worden nieuwe beelden getoond van de game. Deze ontwerpen zijn alleen maar mockups van de lay-out van bepaalde regio’s. In totaal zijn er voor negen van de achttien regio’s mockups gemaakt. Ook worden er nieuwe beelden getoond van wapens en personages.

timesplitter rewind
timesplitter rewind
timesplitter rewind
timesplitter rewind

De video gaat ook in op de release van het fanproject. Cinder zegt spelers in ieder geval iets speelbaars te willen leveren, ook al mocht het project toch ooit doodbloeden. Uit de video lijkt het dat de ontwikkelaar iets naar buiten wil brengen wanneer de inhoud goed genoeg is. Veel fans en volgers van de remake zijn waarschijnlijk blij dat dit project niet is verdwenen, maar alleen wat langer duurt dan eerst gedacht werd.

Bekijk hieronder de volledige update-video.

Dit artikel delen:

Lees meer

CES 2020: Laser is het nieuwe OLED en laptops met vouwbaar scherm Xbox Series X-aansluitingen mogelijk onthuld door insiders
0

Reacties op: Er wordt nog gewerkt aan fanproject Timesplitters Rewind

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.