Update: Next-gen versie Sleeping Dogs bevestigd | Gamer.nl

Update: Next-gen versie Sleeping Dogs bevestigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Sleeping Dogs verschijnt op 10 oktober. De game heeft een resolutie van 1080p en toont "Hong Kong in een betere sfeer en met betere graphics". Ook bevat deze editie 24 dlc-pakketten, waaronder uitbreidingen Nightmare in North Point en Year of the Snake. 

Oorspronkelijk bericht:

Amazon heeft Sleeping Dogs: Definitive Edition voor PlayStation 4 en Xbox One op zijn website staan.

Het spel verschijnt volgens Amazon op 14 oktober in Noord-Amerika. Een Europese releasedatum is er nog niet, maar Square Enix heeft de next-gen versie van de open wereld-game dan ook nog niet officieel aangekondigd. De Definitive Edition heeft volgens Amazon alle downloadbare content. Ook krijgen mensen die de game op Amazon reserveren een artbook van 28 pagina's.

Sleeping Dogs verscheen in 2012 voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc en wordt als één van de betere open wereld-games beschouwd. Eerder werd de next-gen versie al genoemd door de Britse retailer ShopTo. Ontwikkelaar United Front Games werkt op dit moment aan Triad Wars. Daarnaast zou er een vervolg op Sleeping Dogs in ontwikkeling zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou