Update:  Inmiddels is de gehele lijst aan competitieve multiplayermodi voor Call of Duty: Ghosts gelekt, evenals een lijst met maps en beschikbare wapens. De modi zijn als volgt: Blitz, Cranked, Domination, Free-for-All, Grind, Hunted, Infected, Kill Confirmed, Search and Destroy, Search and Rescue en Team Deathmatch.

De maps zijn Chasm, Flooded, Free Fall, Freight, Octane, Overload, Prison Break, Seige, Sovereign, Stonehaven, Strikezone, Stormfront, Tremor, Warhawk en Whiteout. De lijst aan wapens is onder meer te vinden via MP1ST en is verzameld door Twitter-gebruiker Zane.

Oorspronkelijk bericht: De screenshots van de modus werden op Imgur geplaatst door een bezoeker genaamd 'smtkz'. De afbeeldingen tonen onder andere het titelscherm van de modus, maar ook speciale uitdagingen en doodgeschoten aliens. Extinction lijkt vergelijkbaar met de zombiemodus uit eerdere Call of Duty-games, waarin spelers golven aan zombies moeten tegenhouden.

Ook ontwikkelaar Infinity Ward hint al naar de modus via een Instagram-video. Hierin verandert het doodshoofd dat vaak als artwork voor de game wordt gebruikt in de schedel van een buitenaards wezen. Call of Duty: Ghosts is vanaf 5 november op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC beschikbaar. Op 29 november komt de game ook voor PS4 beschikbaar wanneer Sony's nieuwe console in Nederland lanceert.