Het Type 95-aanvalsgeweer is bijvoorbeeld minder krachtig wanneer deze wordt afgevuurd zonder in te zoomen. Ook het FMG9-machinepistool is minder krachtig gemaakt, zowel wanneer spelers er één gebruiken als twee. Ook is er een fix uitgebracht voor het ACR-geweer, wanneer deze in combinatie met een shotgun- en red dot-uitbreiding wordt gebruikt.

Daarnaast kunnen spelers zichzelf niet meer de lucht in slingeren via een mesaanval-glitch en kunnen symbolen van controller-knoppen niet langer gebruikt worden in clan-tags. Een aantal exploits in de map Dome zijn niet meer mogelijk, host migration is verbeterd en statistieken blijven nu behouden wanneer de internetverbinding van een speler tijdens een game uitvalt. 

Hitmarker

In het Call of Duty-forum vragen spelers zich nog af waar de fix voor het hitmarker-geluid op de PlayStation 3 blijft. Het geluid dat gemaakt wordt als een kogel een tegenstander raakt ontbreekt op PS3. Activision had aanvankelijk beloofd dat dit opgelost zou worden met deze update. Dit is echter niet gebeurd en het issue is van Activisions updatelijst verdwenen.

Wel staat er nog een fix op de lijst voor shotguns met verlengde magazijnen die momenteel teveel kogels tegelijk afschieten. Ook denkt Activision nog over aanpassingen aan het spawn-systeem, aan de lag-compensatie en verbeteringen aan de LAN-opties.