Update met New Game Plus voor Horizon Forbidden West nu uit

Update met New Game Plus voor Horizon Forbidden West nu uit

Guerrilla Games heeft een update voor Horizon Forbidden West uitgebracht.

Met versie 1.4, die vannacht tijdens de State of Play werd aangekondigd en nu gratis gedownload kan worden, ontvangt men diverse extra's. Zo is er een New Game Plus-modus waarmee spelers met hun gear en ervaring uit hun uitgespeelde game, verder kunnen gaan met een nieuwe game.

Ook is er een Ultra Hard-moeilijkheidsgraad toegevoegd die spelers flink uitdaagt. Verder zijn er nieuwe wapens en Trophies verkrijgbaar, kunnen spelers hun ervaringspunten respeccen, is het gemakkelijker om cosmetische items en kleding aan te passen om het anders te laten ogen en zijn er diverse verbeteringen doorgevoegd die de algemene ervaring verbeteren. Lees meer over de update op PlayStation Blog.

Horizon Forbidden West is sinds eerder dit jaar verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4. De game ontving een 9 op Gamer.nl: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Watch on YouTube
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk ziet performance mode er goed uit. Fijn dat ook ng+ toegevoegd is.

0
test

Nice!

0

Aanbevolen voor jou