Update: Kinect vanaf oktober los te koop in VS | Gamer.nl

Update: Kinect vanaf oktober los te koop in VS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Oorspronkelijk bericht:
Microsoft start mogelijk op 6 oktober met de lo e verkoop van de Xbox One Kinect-sensor. De sensor zou als eerste in Noord-Amerika beschikbaar komen voor 149 dollar, omgerekend 113 euro.

Windows Phone Central zegt dit nieuws van Microsoft te hebben ontvangen. De Xbox One werd tijdens en na release alleen met Kinect gebundeld verkocht. In juni verlaagde Microsoft de prijs van de console en werd de Xbox One ook zonder Kinect gebundeld in de winkels gelegd. 

Microsoft geeft aan dat de verkoop van de Xbox One in Noord-Amerika verdubbeld is in juni, in vergelijking met de verkoopcijfers van de maand mei. Ontwikkeling van Kinect-games is nu mogelijk door de eerder uitgegeven Xbox One developer kit. Daarnaast is een tweede generatie Kinect-sensor in juli uitgekomen voor Windows pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou